TRABZONSPOR HABERLERİ: Nwakaeme müjdesi! Yeni sözleşme...
Spor Toto Süper Lig'de 15 hafta geride kalırken, Trabzonspor namağlup liderlik koltuğuna oturdu. Bordo-mavililerde bu süreçte Nwakaeme 7 gol, 6 asistlik performans gösterdi. Fırtına, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Nijeryalı yıldızla yeni mukavelenin süresi konusunda anlaştı. İşte detaylar... | Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.12.2021 06:40
Trabzonspor'un süper yıldızı Anthony Nwakaeme yine ipleri eline aldı, Süper Lig'i domine etmeyi sürdürüyor. Nijeryalı yıldız, Süper Lig ve Avrupa Kupaları'nda rakip ağları toplam 7 defa sarsarken, 6 da asist yaptı.
Karadeniz devinin ligi açık puan farkıyla önde götürmesindeki başrol oyuncularından biri olan 32 yaşındaki yıldız isim 2-0 kazanılan son Adana Demirspor maçında da hem gol attı, hem de asistiyle Hamsik'e gol attırdı.
Nwakaeme, bordo-mavili forma altında 15. haftalar itibarıyle ilk defa bu kadar yüksek rakamlara ulaştı. Büyük usta yeni rekorlar peşine düştü bile.
KONTRAT UZATACAK
Fotomaç'ın haberine göre; Nwakaeme, Trabzonspor kariyeri öncesinde bu rakamlara ulaşamamıştı. Şimdiden bordo-mavili kulübün efsaneleri arasına adını yazdıran Nijeryalı kanat oyuncusunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor.
Taraflar sözleşmenin süresi konusunda anlaştı, rakamda farklı düşünceler var. Ancak Nwakaeme'nin Fırtına'da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Papara Park'taki mücadele saat 16.00'da başlayacak. beIN SPORTS 1'den yayınlanacak maç öncesinde iki takımın ilk 11'leri açıklandı. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan kulübün Olağan Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Biotekno Körfez Basket'i 89-83 mağlup etti. -
Fırtına’nın hocası Reis; Salah, Fabinho, Onana, Savic gibi yıldızları olduğunu hatırlattı. Alman teknik direktör “Bu takım şampiyonluk için kuruldu. Baskıyı normal karşılıyorum” dedi.