Son dakika transfer haberleri: Galatasaray istedi Trabzonspor alıyor! Ezgjan Alioski...
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri: Transferin en hızlı takımlarından biri olarak dikkat çeken Trabzonspor'da takviye çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik ve Fode Koita'yı renklerine bağlayan bordo-mavililer, sol bek bölgesini de güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda arayışlarını sürdüren yönetim, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in de kadrosunda görmek istediği Makedon futbolcu Ezgjan Alioski'yi takıma kazandırmak için bir kez daha harekete geçti. (TS spor haberi)
Bordo-mavililerde sol bek transferi için planlar başa döndü. Trabzonspor transfer döneminin başında Leeds United ile kontratı sona eren Ezgjan Alioski ile ilgilenmişti. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kararını 8+6 olarak belirlemesiyle karar değiştirmişti.
Uzun süre Umut Meraş için Le Havre ile pazarlıklar yapıldı. Ancak Fransız kulübü 4 milyon euro gibi astronomik bir rakamdan aşağı düşmeyince bordo-mavili kulüp bu transferi rafa kaldırdı. Bordo-mavililer şimdi en başa döndü. Yeniden yabancı formülünü devreye soktu. Hedefte yine Alioski var.