Son dakika spor haberi: Usta yazar Konyaspor-Trabzonspor maçını yorumladı! "Gösteri katmaya çalıştılar"
Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada bitirmeyi garantileyen Trabzonspor, 41. hafta maçında deplasmanda konuk olduğu Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Usta yazar, bu zorlu mücadeleyi dikkat çeken yorumlarla değerlendirdi. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberi (TS spor haberi)
NECMİ PEREKLİ - GENÇLER NEREDE?
Konyaspor oyunun büyük bir kısmında üstün oynamasına rağmen bir türlü beklediği galibiyet golüne ulaşamadı. Tabii ki Trabzonspor'un 75 dakika 10 kişi oynadığını da bir kenara yazmak gerekir. Bunu unutmadan yorum yapalım.
Bence Serkan'ın bu müdahalesi bir savunma oyuncusunun bu pozisyonda yapacağı en son ve doğru harekettir. Bu pozisyonda gördüğü kırmızı kart konusunda Serkan'ı asla eleştirmemek gerekir. Konyaspor yukarıda belirttiğimiz gibi maçın genelinde üstün oynadı ama gol yollarındaki beceriksiz ve acemi tavırları ile Trabzonspor'a gol davetiyesi çıkarıp durdu.
Nitekim rakibinin bu zaaflarını affetmeyen Trabzonspor serbest vuruştan Baker'in usta vuruşu ile öne geçti. Her iki takımın da yerlerinin garanti olması maçın uzun müddet rölantide gitmesine sebep oldu. Ancak oyun tarzının hareketli ve temaşa zevkinin olması için mutlaka bir endişe taşınması gerekir.