Trabzonspor-Hatayaspor maçının ardından Abdullah Avcı: İkinci sarı kartı yine Zorbay hocadan gördük, bu beni üzüyor
Son dakika spor haberleri: Trabzonspor'un Hatayspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı, "Sarı kart görmeye de alışık değilim. İkinci sarı kartı yine Zorbay hocadan gördük, bu beni üzüyor. Bu şekilde muhatap olmak istemiyorum." dedi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.04.2021 - 20:45
"GÖRDÜĞÜM İÇİN ÜZGÜNÜM"
Hakemlerle hiçbir zaman karşı karşıya gelmek istemediğini dile getiren Avcı, "Sarı kart görmeye de alışık değilim. İkinci sarı kartı yine Zorbay hocadan gördük, bu beni üzüyor. Bu şekilde muhatap olmak istemiyorum. Takdir haklarına baksınlar, penaltı tartışılabilir, tekrar doğrudur olabilir. Ben hafta içinde teknik, taktik çalışıyorum. Oyunu soğutmak, hakeme bağırmak, hakemin üstüne gitmek gibi provokasyonlara çalışmıyorum. Bunu oyunun başından takip edeceksiniz ona göre kartları erken çıkaracaksınız. Bana çıkardığın gibi. Lütfen onlar da ben nasıl dersime çalışıyorsam onlar da hem oyuncular hem takımlarla ilgili çalışsınlar. Sarı kart gördüğüm için üzgünüm. Hakem camiası ile hiçbir zaman karşı karşıya gelmek istemiyorum. Bizim de canımız yanıyor. Bugün söylediklerim beraberlikle alakalı da değil. Bu oyunun hızını biz teknik adamlarla, hakemler hızlandıracak veya topun oyunda kalma süresini arttıracaklar. Oyunun başından sonuna kadar bu noktada eksiklikler gördüm. Bugün en büyük eksiklik yüksek enerji ile beraber daha coşkulu oynayabilirdik. Buna rağmen oyun ortada dengeliydi" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray ile Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında karşı karşıya geldi. Ligin zirvede yer alan 2 dev takımın kozlarını paylaştığı maç, 0-0'lık eşitlikle son buldu. Sabah Gazetesi Ahmet Çakar da hem Galatasaray - Trabzonspor mücadelesini hem de derbinin hakemi Cihan Aydın'ı yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Trabzonspor haberleri (GS TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor, RAMS Park’ta karşılaştı. Gol sesinin çıkmadığı mücadele 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından Onuachu, basın mensuplarının sorduğu Osimhen sorusuna flaş bir yanıt verdi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. İki takım sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Galatasaray-Trabzonspor maçını flaş sözlerle yorumladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Trabzonspor haberleri (GS TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Dev maç başladığı gibi 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül de Galatasaray - Trabzonspor müsabakasını çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Trabzonspor haberleri (GS TS spor haberi)