Son dakika transfer haberleri: Juventus Uğurcan Çakır'ı transfer etmek istiyor! Buffon'un veliahtı...
Trabzonspor'da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin transfer listesine giren Uğurcan Çakır'a, Juventus da talip oldu. Çizme temsilcisi, emekliliğe ayrılacak Buffon'un yerine milli kaleciyi düşündüğü ifade edildi. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.03.2021 - 11:28
Trabzonspor'da her geçen sezon yükselen performansıyla alkış toplayan Uğurcan Çakır, Avrupa'nın dev kulüpleri tarafından izleniyor.
JUVE LİSTEYE DAHİL ETTİ
Son dönemde ise en ciddi takip İtalyan devi Juventus tarafından başlatıldı.
Milliyet'in haberine göre; Juve'nin scout ekibi, yeni ve gelecek vaat eden bir kaleci arayışında olduğu için 24 yaşındaki Uğurcan'ı listeye dahil etti.
YETKİLİLER BEĞENİYOR
Sene başından beri sürekli performansını artıran Uğurcan, Juve yetkilileri tarafından beğeniliyor. Serie A ekibinin mevcut kadrosunda efsane eldiven Gianluigi Buffon'un 43 yaşına gelmesi ve artık veda zamanının yaklaşması, 30 yaşını aşan Wojciech Szczesny'ye alternatif aranması nedeniyle Uğurcan Çakır bir anda liste başına çıktı.
BUFFON ÖRNEĞİ
Ayrıca Juventus'un 2001'den beri kadrosunda tuttuğu Buffon örneğinde olduğu gibi uzun yıllar kaleyi devralacak üst düzey ve genç bir isim aradığı aktarıldı.
DERBİDE DİKKAT ÇEKTİ
Özellikle Fenerbahçe'ye 1-0 kaybedilmesine karşın yaptığı 6 kurtarışla maçın en iyi isimlerinden olan Uğurcan, Juventus tarafından daha da yakın takibe alındı.
ÖNEMLİ KARAR
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da Türkiye'nin birinci kaleci olması beklenen Uğurcan için kısa zamanda önemli bir karar verilecek.
EURO 2021 FAKTÖRÜ
Bordo-mavili eldiven için ya EURO 2021 beklenecek ya da turnuva öncesi daha ciddi taliplerle de çıkmadan transfer bitirilecek. Ancak bunun için de 24 yaşındaki kalecinin Trabzonspor'la sezon sonuna kadar göstereceği performans belirleyici olacak.
İNGİLİZLER YAKIN TAKİPTE
Uğurcan Çakır'ı Avrupa'da özellikle İngiliz kulüpleri de yakından takip ediyor. Liverpool ve Manchester United'ın scout ekiplerinin Uğurcan'ın forma giydiği maçları izlediği, rapor tuttuğu bildirildi.
MANCHESTER UNITED SCOUT GÖNDERDİ
Geçen sezon da 24 yaşındaki eldiveni listesine alan Liverpool, takibini sürdürüyor. Manchester United'ın da pandemi koşullarına karşın Türkiye'ye scout göndererek detaylı rapor istediği ifade ediliyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'ın ardından 2. sıraya yerleşen Trabzonspor, rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a oranla daha düşük bütçeyle çok daha başarılı işlere imza atıyor. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında ikas Eyüpspor’u yenerek 131 hafta sonra ligde üst üste 4 maç kazanma serisi yakalamayı hedefliyor. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in ilk 9 haftasında topladığı 20 puanda 2. sırada yer alan Trabzonspor'da, golcüler Paul Onuachu ve Felipe Augusto bu haftayı da boş geçmedi. İşte detaylar... -
Trabzonspor, ilk gününden itibaren yakından takip ettiği 'Mattia Ahmet Minguzzi davası' ile ilgili resmi sosyal medya kanalları üzerinden paylaşımda bulundu. Ahmet Minguzzi'nin davasında açıklanan kararın ardından yapılan paylaşımda 'Kuzey unutmaz Ahmet... Unutmaz!' ifadeleri yer aldı. Fırtına'nın ardından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray da paylaşımlarda bulundu. İşte detaylar...