Onazi: "Hedeflerimize ulaşmamız için yardım etme zamanı"
Trabzonspor formasını yaklaşık 1 yıl sonra yeniden giymeye başlayan Ogenyi Onazi, UEFA Avrupa Ligi’nde İsviçre’nin Basel takımı karşısında beklemedikleri bir sonuçla ayrılmalarına rağmen dün gecenin kendisini için özel bir gün olduğunu söyledi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.12.2019 - 17:10
Son olarak 23 Aralık 2018 tarihinde Çaykur Rizespor ile oynanan maçta aşil tendonu kopan 26 yaşındaki futbolcu Ogenyi Onazi, uzun süredir takımla idmanlara çıkıyordu. Fizik eksiğini büyük ölçüde kapatan tecrübeli oyuncu, tam 354 gün sonra ilk on birde görev aldı. Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen iyi bir performans sergileyen Nijeryalı futbolcu, 51 dakika sahada kaldı.
Basel takımı karşısında aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin bekledikleri bir sonuç olmadığını belirten Onazi, "Dün akşamki oyun beklediğimiz bir sonuç değildi ama benim için özel bir gündü. Bugüne kadar benimle ilgilenen sağlık ekibine, hocama teşekkürlerimi sunuyorum. En önemlisi benim sürekli arkamda duran taraftarlara. Şimdi benim takımıma hedeflerimize ulaşmamız için yardım etme zamanı. Yanyana" diyerek kendisine ait sosyal medya hesabından kendisine yaşadığı zorlu süreçte destek olanlara teşekkürlerini sundu.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında RAMS Başakşehir ile oynadığı maçta sakatlanan Edin Visca, ameliyat edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Galatasaray'ın milli futbolcuları Uğurcan Çakır ve Eren Elmalı, geçirdiği sakatlık sebebiyle ameliyat olan Trabzonspor'lu Edin Visca'yı ziyaret etti. -
Trabzonspor'un başarılı teknik direktörü Fatih Tekke için 14. haftada oynanacak Konyaspor maçının ayrı bir önemi var. Tekke'nin takımı bu maçtan 3 puanla ayrılırsa dikkat çeken bir başarıya imza atacak. İşte ayrıntılar... -
Trabzonspor'un Arnavut yıldızı Ernest Muçi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Muçi'nin açıklamalarında transfer sürecini de anlattı.