Ahmet Ağaoğlu’na sürpriz 61. yaş günü kutlaması
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na 61. yaş günü sebebiyle sürpriz kutlama yapıldı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.06.2019 21:23
"Pulim" şarkısıyla milyonların beğenisini kazanan şarkıcı Seren Uzun, başkan Ağaoğlu'na 61. yaş günü dolayısıyla sürpriz bir kutlama yaptı. Ağaoğlu'nu İstanbul'daki ofisinde ziyaret eden Uzun, bordo-mavi renklerden oluşan Karadeniz Taka'sı şeklindeki pastayla sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.
Uzun, o anı sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.
Sürprizden dolayı bir hayli şaşırdığı ve mutlu olduğu söylenilen Ağaoğlu'nun, "Bana her yaş 61" diye de espri yaptığı öğrenildi.
Ağaoğlu'nun, Uzun ile yeni sezon öncesi Trabzonspor için bir proje üzerinde çalışma yürüttükleri de geçmiş günlerdeki bir söyleşide kamuoyuyla paylaşılmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Christ Inao Oulai, Premier Lig ekiplerinin radarına girdi. Brentford'un bonuslarla birlikte sunduğu teklife karşılık Fırtına'nın beklentisi ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... -
Gelecek sezon için bir kanat transferi daha yapmayı planlayan Trabzonspor'da gündemdeki isim Riccardo Orsolini. Bologna, kontratını uzatmayan İtalyan oyuncunun ayrılığına izin verebilir. İşte detaylar... -
Gelecek sezon için 8 transferi şimdiden bitiren Trabzonspor, genç isimlere yönelmeye devam ediyor. Bordo-mavililerde gündeme son olarak, Benfica'dan ayrılma ihtimali bulunan Gianluca Prestianni geldi. İşte detaylar... -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Trabzonspor, 23 yaşındaki kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe'yi İsviçre ekibi Basel'e satın alma opsiyonuyla kiraladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)