Trabzonspor kuvvet çalıştı
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27’nci haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 11.00’de yaptığı antrenmanla devam etti.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.04.2019 - 01:16
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan günün ilk antrenmanında kuvvet çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenmana sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden Onazi katılmadı. Abdülkadir Ömür, Pereira, Sosa, Arda ve Kamil Ahmet ise salonda çalıştı.
Bordo-mavililer, bugün 17.00'da yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Beşiktaş maçının ardından flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk eden ve 3-1 geriye düştüğü maçtan 3-3lük beraberlikle ayrılmayı başaran Trabzonspor'da başkan yardımcısı Taner Saral, mücadele sonrası sert bir açıklama yaptı. -
Trabzonspor'un Brezilyalı golcüsü Felipe Augusto Beşiktaş maçını değerlendirdi. İşte o sözler... -
Son dakika Trabzonspor-Beşiktaş maçı haberleri: Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı. Fotomaç gazetesi yazarları, Trabzonspor-Beşiktaş maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (TS-BJK spor haberi)