Trabzonspor'dan Mete Kalkavan tepkisi
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak maça hakem Mete Kalkavan'ın atanmasına bordo-mavili kulüpten tepki geldi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.12.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 06.12.2018 16:07
"Merkez Hakem Kurulu, hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Atiker Konyaspor maçına Mete Kalkavan'ı atamıştır. Mete Kalkavan'ın yönettiği Trabzonspor maçlarındaki yanlış kararları futbol kamuoyunun hafızalarından henüz silinmemiştir. En yakın örnek ise henüz bu sezonun üçüncü haftasında oynadığımız Ankaragücü maçıdır. Lehimize olan faulü aleyhimize çalarak puan kaybımızın başlıca mimarı olmuştur."
"Bizim maçımıza verilmesini anlamlandıramıyoruz"
"Geçtiğimiz yıllarda da maç skoruna doğrudan etki eden yanlış kararları ile Trabzonsporumuzun saha başarısını defalarca engelleyen Kalkavan'ın kendi sahamızdaki bir maça verilmesini anlamlandıramıyoruz. Beşiktaş mücadelesi öncesi ligdeki gidişatımız için son derece kritik olan bu maçta görevlendirilen bu hakeme yönelik camiamız içinde beliren tepkinin son derece haklı dayanakları olduğu, söz konusu hakemin Trabzonspor karnesi incelendiğinde bariz bir şekilde ortaya çıkacaktır. Trabzonspor Kulübü olarak her maçta olduğu gibi bu maçta da hakemin, verdiği kararlar ile sahadaki mücadelenin önüne geçmediği bir maç yönetmesi en büyük beklentimiz olacaktır."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek ligde üst üste 5. galibiyetibi aldı ve 22 puana yükseldi. -
Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kapsamlı bir operasyon hazırlıyor. Bordo-mavililerin orta saha ve forvetin yanı sıra savunmaya da takviye yapması beklenirken Abdoulaye Doumbia, Eddy Doue ve Richarlison transfer gündemindeki isimler arasında yer alıyor. -
Euro Club Index, Trendyol Süper Lig'de 2026-2027 sezonunda şampiyon olması beklenen takımı ve tüm kulüplerin sezon sonunda ulaşacağı tahmini puanları açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi)