Trabzonspor, Fenerbahçe maçı öncesi yemekte bir araya geldi
Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve futbolcuların aileleri, Fenerbahçe maçı öncesi akşam yemeğinde bir araya geldi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.11.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 23.11.2018 22:11
Genç oyuncu Abdülkadir Ömür ise herkesin sorumluluğunun farkında olduğunu vurgulayarak, Fenerbahçe maçını kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.
Son olarak konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu ise, "Geldiğiniz ve bizimle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi. -
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, "Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu olarak, Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın kulübümüzün hak ve menfaatlerini koruma noktasında ortaya koyduğu haklı ve kararlı duruşunun yanında olduğumuzu kamuoyuna açıkça ifade ediyoruz." dedi. -
Trabzonspor’un yeni transferleri ligin geride kalan ilk 6 haftasında fırtına gibi esti. Bordo-mavililerin yeni yıldızı skora yaptıkları katkılarla fark yarattı. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan döneminde kulübün ekonomik yapısında önemli değişimler yaşandı. Sponsorluk anlaşmaları, Bankalar Birliği'nden çıkış, gayrimenkul projeleri ve oyuncu satışlarıyla yeni gelir kaynakları oluşturulurken, bordo-mavililerde sürdürülebilir ve borçsuz bir yapı hedefleniyor.