Ünal Karaman: "Mazeretin arkasına sığınmamalıyız"
Spor Toto Süper Lig’in 5. hafta deplasman maçında Aytemiz Alanyaspor’a 1-0’lik skorla mağlup olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, “Maç başında beklemediğimiz bir gol yedik ama önümüzde uzun bir süre vardı. Maçı çevirebileceğimiz, ortak olabileceğimiz pozisyonlar da bulduk. Biz değerlendirmedik” dedi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.09.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 17.09.2018 23:21
"Sonuç olarak kaybetmek üzücü"
Bu maçta yetersiz kaldıkları ifade eden Karaman şunları söyledi: "Daha çok yapabilirdik. Tamam, top bizdeymiş gibi, top oynarmışız gibi görünüyor ama bana göre beni tatmin eden mazeretler değil ki, mazeret olabilecek bir durumda değil. Sonuç olarak kaybetmek üzücü, Alanyaspor takımını da tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Andre Onana’nın olumsuz yanıt verme ihtimaline karşı harekete geçti. Bu doğrultuda bordo mavililer, Wolves’in 33 yaşındaki Portekizli eldiveni Jose Sa ile temasa geçti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
TFF Kulüp Lisans Kurulu, 22 Haziran 2026 tarihli toplantısında 2026-2027 Sezonu Süper Lig takım harcama limitlerini belirledi. -
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fulham ile sözleşmesi sona eren Harry Wilson'ı gündemine aldı. Yıldız isimle görüşen bordo mavililer, önümüzdeki günlerde gerekli adımları atabilir. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Trabzonspor ile ilgili flaş bir iddia geldi. İspanyol basını; bordo mavililerin, Sevilla’nın sol kanat oyuncusu Ruben Vargas ile ilgilendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)