Trabzonspor'dan Mertcan Çam açıklaması
Trabzonspor Kulübü, Şanlıurfaspor Başkanı ve birkaç kişi tarafından darp edildiği iddia edilen Mertcan Çam ile ilgili bir açıklama yayınladı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.12.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 06.12.2017 23:02
Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:
"Şanlıurfaspor Kulübü'nde kiralık statüsündeki futbolcumuz Mertcan Çam'a yönelik saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kulübümüz olayın yaşandığı andan itibaren şu ana kadar hem futbolcumuz hem ailesi hem de ilgili makamlarla irtibat halinde olmuş, gereğinin yapılması konusunda da girişimlerde bulunmuştur. Kulübümüz başlatılan soruşturmayı yakından takip etmektedir. Olayın sorumluları hukuk önünde hesap vererek gereken cezaları almalıdır. Bu olayın Şanlıurfa halkına mal edilmemesi gerektiğinin altını çizerek, kamuoyuna saygıyla duyururuz."
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan döneminde kulübün ekonomik yapısında önemli değişimler yaşandı. Sponsorluk anlaşmaları, Bankalar Birliği'nden çıkış, gayrimenkul projeleri ve oyuncu satışlarıyla yeni gelir kaynakları oluşturulurken, bordo-mavililerde sürdürülebilir ve borçsuz bir yapı hedefleniyor. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi. -
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, "Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu olarak, Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın kulübümüzün hak ve menfaatlerini koruma noktasında ortaya koyduğu haklı ve kararlı duruşunun yanında olduğumuzu kamuoyuna açıkça ifade ediyoruz." dedi. -
Trabzonspor’un yeni transferleri ligin geride kalan ilk 6 haftasında fırtına gibi esti. Bordo-mavililerin yeni yıldızı skora yaptıkları katkılarla fark yarattı. İşte detaylar... (TS spor haberi)