Trabzonspor’da Nevzat Aydın taraftara küfretti
Spor Toto Süper Lig'de Akhisar ile berabere kalan Trabzonspor'da gerginlik artıyor. Trabzonspor'un İkinci Başkanı Nevzat Aydın'ın bir taraftara küfretmesi gerilimi had safhaya çıkardı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.10.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 17.10.2016 10:29
Trabzonspor'un kendi evinde 1 puanla yetindiği Akhisar maçının devre arasında Protokol Tribünü'de olaylar yaşandı. VİP Tribününde oturan bir taraftarın şeref tribününe dönerek "50. Yılın Trabzonsporunda da biz Zeki'yi, Mustafa'yı mı izleyeceğiz? Bu nasıl takım yapmaktır" demesi üzerine, yönetici NevzatAydın kendisine dönerek "Si…… Gidin" demesiyle tribünde gerginlik hat safhaya ulaştı.
Milliyet'in haberine göre, Nevzat Aydın'ın taraftara küfür ettiğini gören Olcay Bahadır isimli başka bir taraftar ise deyim yerindeyse yöneticileri fırçaladı. 'Siz Trabzonspor taraftarına bağıramazsınız, terbiyesizlik yapmayacaksınız' diyen Bahadır'ı çevresindekiler sakinleştirdi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig devlerinden Trabzonspor, transferde hız kesmiyor. Bordo-mavililer, 15+5 milyon euro'ya Rus ekibi Zenit'e sattığı Felipe Augusto'nun yerini doldurmaya hazırlanıyor. Fırtına'nın, Nijeryalı santrforla prensipte anlaştığı ifade edildi. İşte detaylar... -
Trabzonspor ile ilgili dikkat çeken bir transfer iddiası gündeme geldi. Arjantin basınında yer alan haberlere göre bordo-mavililer, Benfica'nın genç yıldızı Gianluca Prestianni'nin transferinde mutlu sona ulaştı. Karadeniz ekibinin, 20 yaşındaki Arjantinli futbolcu için Portekiz temsilcisine 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü. İşte detaylar... -
Trabzonspor, Premier Lig ekibi Fulham'ın ısrarla istediği Chibuike Nwaiwu'nun olası ayrılığı sebebiyle stoper arayışlarına başladı. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor, genç orta saha oyuncusu Christ Inao Oulai'nin transferi için Fiorentina ile anlaşmaya vardı. Bordo-mavililer, transferden bonuslarla birlikte toplam 30 milyon 61 bin euro gelir elde edebilecek ve oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 10 pay alacak.