Hakem baygınlık geçirdi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir taraftarın saldırısına uğrayan hakem Volkan Bayarslan'ın durumunun iyi olduğu açıklanırken, hakemlerin karakola gidip şikayetçi olduğu belirtildi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.04.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 24.04.2016 23:58
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son dakikalarında sahaya giren bir taraftarın tekmetokat saldırısına uğrayan ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan, güvenlik görevlilerinin yardımıyla güçlüklü ayağa kalktı ve soyunma odasına gitti.
Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler nedeniyle zor anlar yaşayan Bayarslan, soyunma odası tüneline girdikten sonra bir sandalyeye yığılıp kaldı. Bu sıradaTrabzonspor ve Fenerbahçekulüplerini sağlık ekipleri hemen Bayarslan'ın yanına gidip müdahalede bulundu. Bir ara nefessiz kalan ve suratının rengi kızaran Volkan Bayarslan, doktorların müdahalesinin ardından kendine geldi.
ŞANSAL BÜYÜKA: HAKEMLER KARAKOLA ŞİKAYETTE BULUNDU
Bu arada Lig TV'deki Maraton programında Şansal Büyüka, bir gazetecinin kendisine cep telefonundan gönderdiği mesajı okuyup, "Hakemler maçtan sonra karakola gidip saldırgandan şikayetçi olmuşlar. Ayrıca, Süper Lig'de ilk kez bir hakemin dövülmesi nedeniyle hakemler protesto eylemil yapmayı planlıyor" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor’un yeni transferleri ligin geride kalan ilk 6 haftasında fırtına gibi esti. Bordo-mavililerin yeni yıldızı skora yaptıkları katkılarla fark yarattı. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan döneminde kulübün ekonomik yapısında önemli değişimler yaşandı. Sponsorluk anlaşmaları, Bankalar Birliği'nden çıkış, gayrimenkul projeleri ve oyuncu satışlarıyla yeni gelir kaynakları oluşturulurken, bordo-mavililerde sürdürülebilir ve borçsuz bir yapı hedefleniyor. -
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, "Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu olarak, Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın kulübümüzün hak ve menfaatlerini koruma noktasında ortaya koyduğu haklı ve kararlı duruşunun yanında olduğumuzu kamuoyuna açıkça ifade ediyoruz." dedi. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi.