Karşıyaka'da 1 futbolcunun corona virüsü testi pozitif çıktı!
Liglerin başlamasına kısa bir süre kala TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'da yapılan corona virüsü testinde 1 futbolcunun testinin pozitif çıktığı bildirildi. Resmi siteden açıklama yapıldı.
- TFF 3. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.06.2020 15:54
TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka futbol takımında yapılan covid-19 testinde 1 futbolcunun testinin pozitif çıktığı bildirildi.
Karşıyaka Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 8 Haziran Pazartesi günü profesyonel futbol takımı, antrenörler, destek ekibi ve kulüp çalışanlarına Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yeni tip corona virüsü(Covid-19) testi gerçekleştirildiği belirtildi.
Yapılan ilk test sonucunda bir futbolcuda pozitif vakaya rastlanıldığı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:
"Futbolcumuzun sağlık durumu detaylı takip altına alınmış, kendisi izole edilmiş ve gerekli ileri tetkiklerin yapılması için işlemlere başlanmıştır. Bunun sonucu olarak, futbol takımımızın bugün için programlanmış antrenmanı önlem olarak iptal edilmiştir."
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Nesine 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Nazillispor'u bir alt lige düşürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka, stoperlere gelen cezaların ardından 2006 doğumlu Ethem Örgev’le anlaşmaya vardı. İşte detaylar... -
Altay, Tire 2021 FK'yı son dakika golüyle 2-1 yenip ilk galibiyetini aldı ve düşme potasından çıktı. İşte detaylar... -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nin ayarladığı takvime göre, Trendyol 1. Lig, Nesine 2. Lig ve Nesine 3. Lig için play-off tarihleri belli oldu.