Nazilli'de Akyel dönemi
Süper Toto 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, teknik direktör Fatih Akyel'le prensip anlaşmasına vardı.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.06.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 08.06.2017 16:07
Akyel, Nazilli Belediyesi'nde, belediye başkanı Haluk Alıcık ile kulüp yetkililerinin katıldığı basın toplantısında, buraya takımı şampiyon yapmak için geldiğini söyledi.
Uzun zamandır kulüple iletişim halinde olduklarını aktaran Akyel, "Nazilli camiası çok istekliydi, büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Biz burada çok iyi şeyler yapacağız. Hedefimiz bu takımı hak ettiği yere taşımak olacaktır." dedi.
Transfer çalışmalarına da başladıkları bilgisini veren Akyel, kulüp adına yararlı olacak oyuncuları alacaklarını, bu konuda bir kaç isimle görüştüklerini dile getirdi.
Akyel, bir kaç gün içerisinde kulüple 2 yıllık resmi sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi.
Kulüp başkanı Erdoğan Eker ise teknik direktör arayışında aceleci davranmadıklarını, zamanını beklediklerini ve anlaşma sağladıkları Fatih Akyel'le birlikte yürüyeceklerini kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Türk Telekom, 5-6 Eylül'de başlayacak Nesine 2. ve 3. Lig 2026-2027 sezonu karşılaşmalarını Tivibu platformu ve Yaay uygulaması üzerinden sporseverlerle buluşturacak -
FIFA Disiplin Komitesi, Nesine 2. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a 6 puan silme cezası verdi. -
Elazığspor, Ali Yeşilyurt'un geçici transferi için Galatasaray'la anlaşma sağladı. -
FIFA Disiplin Komitesi, TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hatayspor'a 6 puan silme cezası verdi.