Göztepe’den depremzedelere 6 tır yardım!
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 2 büyük depremin ardından, Göztepe taraftarları yardım kampanyası düzenledi ve 6 tır malzemeyi bölgeye gönderdi.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.02.2023 - 12:22
Göztepe Spor Kulübü taraftarları, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesine 6 tır malzeme daha yolladı.
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden sonra bütün Türkiye gibi Göztepe Spor Kulübü taraftarları da seferber oldu. Depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçen sarı-kırmızılılar, iki gün önce depremzedelere 5 otobüs yardım malzemesi yollamıştı. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden vatandaşlar, dün gece saatlerinde 6 yardım tırını da hazır hale getirdi ve deprem bölgesine gitmesi için yola çıkardı.
Öte yandan bu tırlarda ağırlıklı olarak temel ihtiyaç malzemelerinin olduğu öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Trendyol 1. Lig'den düşen ve Nesine 2. Lig'den çıkan takım sayılarında değişikliğe gitti. -
Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Pendikspor, sahasında Özbelsan Sivasspor'u 2-1 yendi. -
Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Adana Demirspor, evinde Amed Sportif Faaliyetler'e 8-1 kaybetti. -
Trendyol 1. Lig takımlarından Hatayspor, Joelson Fernandes’in 750 bin Euro karşılığında Portekiz Primeira Liga ekiplerinden Gil Vicente Futebol Clube’ye transfer olduğunu açıkladı.