Göztepe taraftarlarından 5 otobüs yardım!
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 2 büyük depremin ardından, Göztepe taraftarları yardım kampanyası düzenledi ve 5 otobüs malzemeyi bölgeye gönderdi.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.02.2023 - 09:53
Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremin ardından, afetzedelerin temel ihtiyacı olan malzemeler için yardım etmek isteyen Göztepe Spor Kulübü taraftarları deprem bölgesine 5 otobüs malzeme yolladı.
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden sonra tüm Türkiye seferber oldu. Depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçen Göztepe Spor Kulübü taraftarları, mont, bebek bezi, battaniye ve gıda malzemelerinin bulunduğu kolileri otobüslere yükledi. 5 otobüs malzeme gece saatlerinde İzmir'den yola çıkarak deprem bölgesine gitmek için hareket etti.
DİĞER HABERLER
-
Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Bodrum FK ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip rakibini 2-0 mağlup etti. -
Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Arca Çorum FK, konuk ettiği Pendikspor'u mağlup etti. -
Alanyaspor - Antalyaspor derbisi Süper Lig’in en dikkat çeken maçlarından biri olarak öne çıkıyor. Taraftarlar, “Maç ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?” sorularının yanı sıra iki takımın son performanslarını da merak ediyor. -
TFF 1. Lig’de heyecan bugün oynanacak Çorumspor - Pendikspor maçı ile devam ediyor. Son iki karşılaşmasında mağlup olarak puan kaybeden Çorumspor, taraftarı önünde moral bulmak ve yeniden üst sıralara tırmanmak için sahaya çıkıyor.