Adanaspor’un yeni teknik direktörü Kemal Kılıç oldu
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, teknik direktör Önder Karaveli'yle yollarını ayırmasının ardından bu koltuğa Kemal Kılıç'ı getirdiğini açıkladı.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.12.2022 - 18:02
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Önder Karaveli ile yollar ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine dördüncü defa Kemal Kılıç getirildi.
Adanaspor'da Önder Karaveli ile yollarının ayrılmasından sonra Eyüp Arın, geçici olarak takımın başına geçerek boşluğu doldurmuştu. Kulüpten yapılan açıklamada, Kemal Kılıç'ın Adanaspor teknik direktörlüğüne getirildiği duyuruldu.
14 Aralık'ta Şanlıurfaspor'dan ayrılan Kemal Kılıç, 20 maçta 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, 2.10 puan ortalaması tutturdu.
66 yaşındaki tecrübeli teknik adam, dördüncü kez Adanaspor'un başına getirildi.
Kılıç, daha önce 2007-2008, 2009-2010 ve 2017-2018 sezonlarında da Adanaspor'da görev almıştı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Pendikspor, sahasında Özbelsan Sivasspor'u 2-1 yendi. -
Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Serik Spor, sahasında Bodrum FK'ya 4-2 yenildi. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Trendyol 1. Lig'den düşen ve Nesine 2. Lig'den çıkan takım sayılarında değişikliğe gitti. -
Trendyol 1. Lig takımlarından Hatayspor, Joelson Fernandes’in 750 bin Euro karşılığında Portekiz Primeira Liga ekiplerinden Gil Vicente Futebol Clube’ye transfer olduğunu açıkladı.