Efsane olacağım
Timsah’ın 25 yaşındaki eldiveni, “Hayallerimden birisi Bursaspor’un efsane kalecilerinden biri olmak. A Milli Takım ve yurtdışı hedeflerim de var” dedi.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.04.2020 06:40
6 HAFTA SONRA TUR ATACAĞIZ
Liglerin haziranda başlaması planını değerlendiren Çağlar, "Herkesin gönlü rahat olsun. 6 hafta sonunda kupayı Bursa'ya getireceğiz. O turu Bursa'da atacağız. İbrahim Hoca çok hırslı bir teknik adamdır. Birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Takımdaki ortamdan da övgüyle bahseden başarılı eldiven, "Kaptan Selçuk, Özer ve Anıl ağabeyler bize destek oluyor. Herkes idman bitince tesiste kalmak için can atıyor" ifadelerini kullandı.
YENİ BAZUKALAR GELİYOR
Galibiyet pozlarında başrol oynayan 'bazuka'yı sembolize eden sevinç gösterisine de açıklık getiren Akbaba, "Maçtan sonra içimden geldi galibiyet pozu verdim. Artık gelenek haline geldi. Şu anda farklı yeni bazukalar bekliyor. Taraftarımız sürprizlere hazırlıklı olsun" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
TFF 1. Lig’in 11’inci haftasında Manisa FK, sahasında Muğlaspor’a 4-3 mağlup oldu. -
Metro Holding Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, “Biz sahaya kavga çıkmasın diye indiğimizde bile gözlemciler ‘15 dakikayı doldurmadan inemezsin başkanım’ diyorsa saygı duyuyorum. Kural budur. Ama Selçuk Şahin aklını başına alsın. Bunu bir daha denemesin” dedi. -
Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Fatih Karagümrük, sahasında Ankara Keçiörengücü’ne 2-1 mağlup oldu. -
Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında İstanbulspor, sahasında karşılaştığı Antalyaspor’a 2-0 mağlup oldu.