Alanyaspor-Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda CANLI yayınlanacak?
Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Yukatel Denizlispor'la kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesi ev sahibi ekip 3 maçtır puan alamazken, konuk takım ise 4 maçtır kazanamıyor. Peki, Alanyaspor-Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda CANLI yayınlanacak? İşte tüm detaylar...
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.04.2021 13:23
Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Alanyaspor, sahasında Denizlispor'u ağırlayacak.
Süper Lig'in ilk yarısındaki maçta Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Denizlispor, kulüp tarihinde Akdeniz ekibini hiçbir lig sezonundaki iki karşılaşmada da yenemedi. Süper Lig'de oynadığı son üç maçı kaybeden Alanyaspor, daha uzun bir mağlubiyet serisini en son Kasım 2018'de yaşadı.
Deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Denizlispor, kulüp tarihinde bu şekilde daha uzun bir seri yaşamadı. Alanyaspor'un pazartesi günleri oynadığı son 10 Süper Lig maçında da karşılıklı goller atıldı ve bu karşılaşmalar toplam 44 gole sahne oldu.
Alanyaspor, Süper Lig'de maçın oynandığı haftaya puan tablosunun son sırasında giren takımlara rakip olduğu sekiz maçın beşini kaybetti ve bu karşılaşmaların hiçbirinde kalesini gole kapatamadı.
ALANYASPOR DENİZLİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Alanyaspor Denizlispor maçı bugün saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.
SALİH UÇAN ŞOKU
Karşılaşmaya saatler kala Akdeniz ekibinden yapılan yazılı açıklamada sakatlığı bulunan kaptan Efecan Karaca'nın bireysel idmanlara başladığı, oyuncu Salih Uçan'ın ise antrenmanda sakatlanması nedeniyle kadroda yer almayacağı aktarıldı.
DİĞER HABERLER
-
Rennes'te sergilediği başarılı performansla transfer piyasasının dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Mahamadou Nagida için Süper Lig'den flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe, 21 yaşındaki Kamerunlu sol bekin transferi için harekete geçti. Genç oyuncunun geleceğiyle ilgili aldığı karar ise sürecin seyrini değiştirdi. İşte detaylar... -
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta görev yapan isimlerden Şenol Güneş, pazartesi günü oynanacak derbi hakkında görüşlerini paylaştı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ve Barcelona karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından orta saha transferine yönelen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Lesley Ugochukwu'nun beklentileri karşılayamaması, Mario Lemina ve Gabriel Sara'nın formsuzluğu sonrası harekete geçen sarı-kırmızılıların, İtalya Serie A devi Juventus'un yıldızını ocak ayında gündemine aldığı öne sürüldü. İşte transferin detayları... -
Bir dönem Fenerbahçe ve Alanyaspor formaları giyen, son olarak Konyaspor'da yardımcı antrenörlük yapan Steven Caulker, görevinden ayrıldıktan sonra yaşadığı işsizlik sürecini anlattı.