TFF'den açıklama geldi! Süper Lig ertelenecek mi?
Koronavirüs birçok ligle ilgili flaş karar alınmasına sebebiyet vermişti. Süper Lig'in de erteleneceği merak konusu olmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı'dan açıklama geldi. Yardımcı, Süper Lig maçlarının ertelenmesi söz konusu değil." dedi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.03.2020 17:28
- Güncelleme Tarihi: 13.03.2020 18:03
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyanın birçok yerine yayılan korona virüs, hayatın her alanını olduğu gibi sporu da olumsuz etkiledi.
Süper Lig maçlarının Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz oynanacağı açıklandıktan Galatasaray Kulübü ''Ligler ertelensin'' talebinde bulundu. Bu talep üzerine spor kamuoyunda liglerin erteleneceği iddiaları konuşuluyordu.
''SÜPER LİG MAÇLARININ ERTELENMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR''
TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, konuyla ilgili NTV'ye yaptığı açıklamada ''Süper Lig maçlarının ertelenmesi söz konusu değildir.'' ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK kararlarını açıklandı. Buna göre Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası PFDK'ya sevk edilen Abdülkerim Bardakcı'ya 2 maç, Archie Brown'a ise 3 maç men cezası verildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe haberleri (GS FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 4-0 mağlup ederek liderliğini garantiledi. Sarı-kırmızılılarda Osimhen ve Yunus Akgün gol sevinci yaşarken, Batrakov gol ve asistle, Sara ise iki asistle galibiyete damga vurdu. Rafael Leao da Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydetti. -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, evinde Göztepe'ye 2-1 mağlup olarak üst üste 2. haftadan puansız ayrıldı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Kulüpler Birliği Vakfı, Türk futbolunun geleceğini değerlendirmek ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla 17 Kasım Salı günü İstanbul'da Futbol Zirvesi düzenleyecek.