Caner Erkin hakkında soruşturma
Beşiktaş ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maçın 87. dakikasında gördüğü sarı kart sonrası hakem Mete Kalkavan'a küfür ettiği iddia edilen Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin hakkında soruşturma başlatıldı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.10.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 25.10.2017 12:35
Önceki gün Beşiktaş ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maçın 87. dakikasında gördüğü sarı kart sonrası hakem Mete Kalkavan'a küfür ettiği iddia edilen Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin hakkında adli soruşturma başlatıldı.
Olay sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Savcısı Asım Ekren iddia ile ilgili re'sen tahkikat başlattı. Soruşturma çerçevesinde ilerleyen günlerde Erkin'in ifadesine başvurulması bekleniyor.
Bilindiği gibi Caner Erkin söz konusu maçtaki hareketi sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.
Sabah
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak son 5 maçın 3'ünde puan kaybetmiş oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 4-0 mağlup ederek liderliğini garantiledi. Sarı-kırmızılılarda Osimhen ve Yunus Akgün gol sevinci yaşarken, Batrakov gol ve asistle, Sara ise iki asistle galibiyete damga vurdu. Rafael Leao da Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydetti. -
Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK kararlarını açıklandı. Buna göre Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası PFDK'ya sevk edilen Abdülkerim Bardakcı'ya 2 maç, Archie Brown'a ise 3 maç men cezası verildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe haberleri (GS FB spor haberi) -
Kasımpaşa - Beşiktaş canlı skor ve maç anlatımı burada. Mücadelenin dakika dakika gelişmeleri ve maç sonucu için canlı takip ekranını ziyaret edin.