Galatasaray'dan Javier Mascherano bombası
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Galatasaray'da yönetim gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvarken, gündeme Barcelona'nın yıldızı Javier Mascherano geldi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.04.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 16.04.2017 16:16
Galatasaray yönetimi, Barcelona'nın stoperini transfer etmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, İspanyolların gelecek sezon kadrosunda düşünmediği 33'lük Arjantinli futbolcuyu Aslan yapmak için menajeri ile temas kurdu.
Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor… Yönetimin önceliği, bu sezon gösterdiği kötü performans sonrasında ağır eleştirilere maruz kalan savunma hattını yenilemek ve güçlendirmek.
Arayışlarında rotayı ispanya'ya çeviren sarı-kırmızılılar, uzun yıllardır futbol kariyerini Barcelona'da sürdüren Javier Mascherano isminde karar kıldı. Katalan kulübünün gelecek sezon kadrosunda düşünmediği 33 yaşındaki stoperi Aslan yapabilmek için ilk adım atıldı.
2 YILLIK SÖZLEŞME
G.Saray yönetimi, geçen günlerde Arjantinli futbolcunun menajeri ile temas kurdu. Yapılan ilk görüşmenin oldukça olumlu geçtiği belirtiliyor.
Sarı-kırmızılıların, Mascherano'ya iki yıllık sözleşme önerdiği gelen haberler arasında. Barcelona'lı oyuncu teklife sıcak yaklaşsa da Cimbom, kulübünden uygun bir bonservis bedeliyle işi bitirmek için çaba sarf edecek. Yönetimin 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ve önümüzdeki günlerde Barça'nın kapısını çalacağı öğrenildi.
Doğum Tarihi: 8 Haziran 1984
Doğum yeri: San Lorenzo – Arjantin
Boyu: 1.74
Mevkii: Stoper
Kulübü: Barcelona
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.6.2019
AMK Gazetesi
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu, 6,7 ve 8 Ekim tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçlarının hakem atamalarını kimlerin yapacağını duyurdu. İşte detaylar... -
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, soruşturma kapsamında verdiği ifadede hakem atamaları, görevden uzaklaştırmalar, sınav soruları ve yüksek tutarlı para hareketlerine ilişkin iddiaları yanıtladı. Gündoğdu, kişisel husumetle hareket etmediğini ve para transferlerinin sportif kararlarla bağlantılı olmadığını savundu. -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, 'Hakemler Dosyası' hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. -
"Hakemler Dosyası" soruşturmasında MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu dahil, 5 şüpheli tutuklandı. 2 kişi de adli kontrolle serbest bırakıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri