Trabzonspor'dan Josef Martinez bombası
Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor devre arası transfer döneminin en hareketli takımlarından birisi olurken, gündeme Josef Martinez ismi geldi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.01.2017 - 09:33
Bordo-mavili yönetim forvet arkası için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Karadeniz ekibi, Torino forması giyen 23 yaşındaki Josef Martinez'i kiralık veya bonservisi ile kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı.Trabzonspor'da Mehmet Ekici'nin geleceği belirsizliğini korurken, yönetim kurulu hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Bordo-mavililer; Ganso, Omar Abdurrahman, El Kaddouri ve Hunt'tan sonra forvet arkası, forvet ve kanatlarda da oynayabilen Josef Martinez'i de gündemine aldı. İtalyan kulübü Torino'da forma giyen 23 yaşındaki oyuncu için ön yoklama yapan Karadeniz ekibinin, maliyet araştırması yaptığı, oyuncuyu kiralık ya da bonservisiyle transfer etmek için teklif yapacağı ifade edildi.
YANAL ÇOK İSTİYOR
Teknik direktör Ersun Yanal da Josef Martinez için, "Çok yönlü bir oyuncu, hızlı teknik ve bitirici. Alındığı taktirde bize çok önemli katkılar yapar" diye yorumda bulunarak, yönetim kurulunu bu transfer için teşvik ediyor. İtalyan kulübünde bu sezon 12 maça çıkan Venezuelalı yıldız 2 gol attı. Fazla forma şansı bulamamaktan yakındığı için ayrılmak isteyen Martinez'in piyasa değerinin ise 2 milyon euro olduğu öğrenildi. Sözleşmesi 2018'de bitiyor.
Fotomaç
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 18. ve 19. haftalarda oynanacak karşılaşmaların programı belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
TFF, 2026 yılında FIFA kokartı takacak hakemleri açıkladı. -
Trendyol Süper Lig'de 17. hafta, Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı ile sona erdi. Bordo-mavililerin Eryaman Stadyumu'nda 4-3 mağlup olduğu maçın ardından gözler puan durumuna çevrildi. İşte Trendyol Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Trendyol Süper Lig'in ilk yarısında en fazla penaltıyı 5'er kez ile Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gaziantep FK kazandı. Bordo-mavililer, 5 penaltıyı da gole çevirerek bu alanda zirvede yer aldı.