Trabzonspor, Emmanuel Mas'ı imzaya çağırdı
Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmayı planlayan Trabzonspor'un Arjantinli sol bek Emmanuel Mas'ı imza için Trabzon'a çağırdığı ortaya çıktı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.12.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 20.12.2016 09:28
Prensipte anlaşılan Arjantinli sol bekin, başkan Usta ile görüştükten sonra 3 yıllık ön sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Mas'ın bonservisine 1.7 milyon dolar ödenecek.Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor açılışı Emmanuel Mas ile yapıyor. Daha önce prensip anlaşmasına varılan Arjantinli sol bekin bu hafta içinde Türkiye'ye geleceği açıklandı. 27 yaşındaki oyuncunun, başkan Muharrem Usta ile bir kez de yüz yüze görüştükten sonra 3 yıllık ön sözleşmeye imza atması bekleniyor. İmzanın ardından ülkesine dönecek olan Mas, devre arasında tekrar Trabzon'a gelerek takıma katılacak.
11 MAÇTA 1 GOL ATTI, 1 ASİST YAPTI
Teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcılarının da bizzat izledikleri Emmanuel Mas'ın transferine onay verdiği ifade edildi. Mas'ın transferi için kulübü Arjantin'in San Lorenzo takımına 1.7 milyon dolar bonservis bedeli ödeneceği bildirildi. Bu sezon Arjantin Ligi'nde 11 maça çıkan Emmanuel Mas, hepsinde 90 dakika sahada kalırken 1 gol attı, 1 de asist gerçekleştirdi.
FLAŞ HABER OLARAK VERİLDİ
Arjantin basını, Emmanuel Mas'ın Trabzonspor ile anlaştığını flaş haber olarak duyurdu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcunun Lanus maçı kadrosuna alınmadığı açıklanırken oyuncunun Türkiye yolcusu olduğu ifade edildi.
Fotomaç
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaz transfer dönemine ilişkin dikkat çeken itiraflarda bulundu. Yıldırım, transferi gündeme gelen yıldız futbolcular Ollie Watkins, Serhou Guirassy, Malang Sarr ve Malcom'u tek tek açıklayarak geçmişte yaşanan süreçleri anlattı. İşte o sözler... -
PFDK, 29 Eylül 2026 tarihli toplantısında aldığı kararları açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a 1 maç ve 100 bin TL para cezası verilirken, Lesley Ugochukwu 2 maç men cezası aldı. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Özhan Pulat'tan boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Dalcı ile anlaşma sağlandığını açıkladı.