Denizlispor 3 puan peşinde
TFF 1.Lig'in 13. haftasında Elazığspor'a deplasmanı öncesi açıklamalarda bulunan Denizlispor teknik direktörü Ali Tandoğan, "Kontrollü oynayıp istediklerimizi sahaya yansıttığımızda Elazığspor deplasmanından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum" dedi
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.12.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03.12.2016 17:17
TFF 1. Lig'in 13. haftasında yarın Elazığspor'a konuk olacak Denizlispor'un teknik direktörü Ali Tandoğan, deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını söyledi.
Tandoğan, ligde geride kalan hafta son dakika golüyle Manisaspor'a yenildiklerini hatırlatarak, bu mağlubiyeti Elazığspor karşısında telafi etmeyi hedeflediklerini belirtti.
Manisaspor maçında kazanmayı çok istediklerini, bu isteğin de oyuncuların zaman zaman hata yapmasına neden olduğunu ifade eden Tandoğan, şöyle konuştu:
"Bu hafta zorlu Elazığspor deplasmanındayız. Rakibimiz hafta içinde oynadığı kupa maçında Galatasaray ile deplasmanda berabere kalarak moral depoladı. Biz de oyuncularımızın moralini yükselterek, gerekli teknik ve taktik çalışmaları yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz."
Denizli'ye 3 puanla dönmek istediklerini vurgulayan Tandoğan, "Kontrollü oynayıp istediklerimizi sahaya yansıttığımızda bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.
Elazığspor ile Denizlispor arasında Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak maçı, hakem Koray Gençerler yönetecek.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, 'Hakemler Dosyası' hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. -
"Hakemler Dosyası" soruşturmasında MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu dahil, 5 şüpheli tutuklandı. 2 kişi de adli kontrolle serbest bırakıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Türkiye Futbol Federasyonu, 6,7 ve 8 Ekim tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçlarının hakem atamalarını kimlerin yapacağını duyurdu. İşte detaylar... -
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, görevinden istifa etti.