Samsunspor, Shkendija rövanşı için hazırlıklarını tamamladı
Samsunspor UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında yarın sahasında Kuzey Makedonya temsilcisi Shkendija ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
- Samsunspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.02.2026 - 17:40
- Güncelleme Tarihi: 25.02.2026 - 17:41
Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Thorsten Fink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık yapıldı. İdman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, basına kapalı bölümde taktik çalışma gerçekleştirildi. Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Bedirhan Çetin, Afonso Sousa, Tahsin Bülbül, Emre Kılınç ve Tanguy Coulibaly'nin yanı sıra UEFA kadrosunda yer almayan Ali Diabate ile ara transfer döneminde kadroya katılan Yalçın Kayan ve Elayis Tavsan karşılaşmada forma giyemeyecek.
Samsunspor ilk maçı 1-0 kazandığı Shkendija'yı elemesi halinde son 16 turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk veya İspanya temsilcisi Rayo Vallecano ile eşleşecek.
DİĞER HABERLER
-
Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, UEFA Konferans Ligi son 16 turu play-off rövanş maçında Shkendija ile oynanacak maç öncesinde konuştu. Fink, "Yarınki karşlaşmayı dört gözle bekliyorum. Son 16 turuna kalmak tarihi bir başarı olacak. Bu takımın parçası olduğum için mutluyum." ifadelerini kullandı. -
Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında Kuzey Makedonya temsilcisi Shkendija ile 26 Şubat Perşembe günü sahasında oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı. -
Süper Lig'in 23. haftasında Fatih Karagümrük ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı. -
Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Çakır, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında Kuzey Makedonya temsilcisi Shkendija ile 26 Şubat Perşembe günü sahalarında yapacakları maçta iyi sonuç alıp turu geçeceklerine inandığını söyledi.