Thorsten Fink'ten Shkendija maçı öncesi açıklama: Alacağımız sonuç çok önemli!
UEFA Konferans Ligi'nde Shkendija ile karşılaşan Samsunspor'da teknik direktör Thorsten Fink, "Hoca olarak bugün ilk karşılaşmama çıkacağım. Umarım istediklerimizi bugün sahaya yansıtırız. Bugün alacağımız sonuç çok önemli." ifadelerini kullandı.
- Samsunspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.02.2026 22:51
UEFA Konferans Ligi son 16 turu play-off eşleşmesi ilk maçında Shkendija ile deplasmanda karşı karşıya gelen temsilcimiz Samsunspor, Kuzey Makedonya'dan galibiyet ile dönmek ve tur kapısını aralamak istiyor. Kritik mücadele öncesi Kırmızı Şimşekler'in yeni teknik direktörü Thorsten Fink, maç önü değerlendirmelerinde bulundu.
İŞTE O AÇIKLAMALAR
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Samsunspor sahasında Göztepe'yi mağlup etti. -
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Bizim asıl vizyonumuz saman alevi gibi parlayan geçici başarılar değil; her sene bir öncekinin üzerine koyarak büyüyen, sürekli gelişen, kurumsallaşan ve taraftarının her anıyla koşulsuz gurur duyacağı bir kulüp kültürünü kalıcı kılmaktır” dedi. -
Galatasaray'ın sol beki Ismail Jakobs ve Samsunspor'un golcüsü Cherif Ndiaye, Senegal Milli Takımı'nın 2026 Dünya Kupası kadrosuna dahil edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Samsunspor, A Milli Takım'ın açıklanan geniş kadrosunda Okan Kocuk'un yer almamasına tepki gösterdi.