Samsunspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
Samsunspor, 2025-2026 Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 6 günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla başladı.
- Samsunspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.12.2025 - 14:24
Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde yapılan antrenman, fitness salonunda gerçekleştirilen rejenerasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada taktik varyasyonlar üzerinde duruldu. Antrenman; rondo çalışması, dar alanda oyun ve yarı sahada oynanan çift kale maçla devam etti. İdman şut çalışmalarıyla sona erdi.
Kırmızı-beyazlı ekip, tek maç eleme usulüne göre oynanacak Fenerbahçe mücadelesini kazanması halinde, Galatasaray - Trabzonspor eşleşmesinin galibiyle 10 Ocak 2026 Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşacak. Ayrıca Samsunspor, 2026 yılı ocak ayında ligde Gençlerbirliği ve Kocaelispor ile, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Aliağa FK karşı karşıya gelecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen Anthony Musaba hakkında açıklama yaptı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Anthony Musaba'nın Fenerbahçe transferiyle ilgili konuşan Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, transferin gerçekleşme şeklinin doğru olmadığını ifade etti. İşte detaylar... -
Samsunspor'da kontratı henüz uzatılmayan teknik direktör Thomas Reis, olumsuz hiçbir detayın olmadığını ifade etti. -
Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'dan flaş bir açıklama daha geldi. Karadeniz ekibi adı transferde Fenerbahçe ile anılan Anthony Musaba için çıkan 'Galatasaray' iddiaları hakkında dikkat çeken bir duyuruya yer verdi.