Juventus, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı! Kenan Yıldız...
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında 25 Şubat Çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edecek Juventus, hazırlıklarını tamamladı. Kenan Yıldız, antrenmanın başında bireysel olarak çalıştıktan sonra takımla beraber idmana katıldı.
- Şampiyonlar Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.02.2026 15:07
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında 25 Şubat Çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edecek İtalya'nın Juventus takımı, hazırlıklarını tamamladı.
Juventus Antrenman Tesisleri'nde teknik direktör Luciano Spalletti yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma çalışması ve dar alanda oynanan çift kale maçla devam eden idmanın basına kapalı bölümünde taktiksel organizasyonların üzerinde duruldu.
Juventus'ta oynayan milli futbolcu Kenan Yıldız, antrenmanın başında bireysel olarak çalıştıktan sonra takımla beraber idmana katıldı.
Torino ekibi, 25 Şubat Çarşamba günü Allianz Stadı'nda TSİ 23.00'te Galatasaray'ı ağırlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in teknik direktörü Vincent Kompany, antrenmanda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Genç çalıştırıcının son dönemde viral bir enfeksiyonla mücadele ettiği öğrenildi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasındaki performansları merak konusu olurken yapay zekâdan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. İki temsilcimizin organizasyonda tur atlama ihtimalleri hesaplandı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın üst tura yükselme şansı... -
Manchester United'da Como karşısında alınan 4-1'lik yenilginin ardından Michael Carrick'in taktiklerini eleştiren Bruno Fernandes'in açıklamaları gündem oldu. İngiliz ekibindeki kötü gidişat sürerken Portekizli yıldızın devre arasında takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Galatasaray ve Barcelona'nın da 32 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Leipzig'i evinde 4-1 yenen Real Madrid, turnuvada 3'te 3 yaptı. Karşılaşmaya 11'de başlayan milli yıldızımız Arda Güler, başkent ekibinin 2. golünü kaydetti. Etkili bir oyun ortaya koyan Arda, İspanyol basınında gündem oldu.