Benfica 2-2 Ajax (MAÇ SONUCU - ÖZET) | UEFA Şampiyonlar Ligi
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Benfica ile Ajax 2-2 berabere kaldı. Portekiz ekibinin golleri Haller (k.k.) ve Yaremchuk kaydederken, Hollanda temsilcisinin golleri Tadic ve Haller'den geldi.
- Şampiyonlar Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.02.2022 - 00:56
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Benfica ile Ajax, Estadio da Luz'da kozlarını paylaştı.
İki takım, karşılıklı buldukları gollerle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Benfica'nın golleri 25. dakikada Sebastian Haller (k.k.) ve 72. dakikada Roman Yaremchuk'tan gelirken, Ajax'ın gollerini 18. dakikada Dusan Tadic ve 29. dakikada Sebastian Haller kaydetti.
Benfica ile Ajax arasındaki rövanş maçı, 15 Mart Salı günü TSİ 23.00'te Amsterdam Arena'da oynanacak.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan sürüyor. Dev turnuvada 2. hafta maçında Azerbaycan ekibi Karabağ, Kopenhag'ı konuk etti. -
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz sezon uygulanmaya başlanan formatta değişikliğe gidilebilir. Yeni kararın uygulanması ise 2027 yılını bulacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci haftanın en iyi 11'i belli oldu. Liverpool'u evinde 1-0 yenen Galatasaray'da imza attığı kurtarışlar ile dikkat çeken Uğurcan Çakır, Devler Ligi'nin bu haftaki en iyi 11'inde yer aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika GS spor haberleri -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi X hesabı Galatasaraylı futbolcular Uğurcan Çakır ve Ismail Jakobs'un, Liverpool maçındaki kritik hamlelerini paylaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)