PSG'de Neymar oyuna devam edemedi
Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir'e konuk olan Paris-Saint Germain'in yıldız futbolcusu Neymar, yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.
- Şampiyonlar Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.10.2020 - 21:29
- Güncelleme Tarihi: 29.10.2020 - 00:06
Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar, sakatlığı sebebiyle 26. dakikada oyundan çıktı.
Mücadelenin 18. dakikasında kasığını tutmaya başlayan ve bir dakika sonra tedavi için kenara gelen Neymar, tedavisinin tamamlanmasının ardından oyuna döndü. Brezilyalı yıldız, birkaç dakika sonra ise kenara değiştirilmesi yönünde işarette bulundu. Teknik direktör Thomas Tuchel, 26. dakikada Neymar'ı kenara aldı ve Sarabia'yı oyuna sürdü.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'ne tarihinde ilk kez katılan Kairat Almaty'nin rakiplerinden biri de Real Madrid olacak. İspanyol devini evinde konuk edecek olan Kazakistan ekibi futbolcularının sevinci ise kameralara böyle yansıdı. İşte o anlar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Ferencvaros'u eleyen Karabağ, lig aşamasına kaldı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe'yi eleyerek lig etabına kalan Benfica'nın zafer pozunda transferde adı sarı-lacivertlilerle anılan Kerem Aktürkoğlu detayı dikkat çekti. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Benfica'ya elenen Fenerbahçe yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı lacivertlilerin muhtemel rakipleri 28 Ağustos Perşembe günü oynanacak karşılaşmaların ardından belli olacak. Peki UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi ne zaman, saat kaçta?