A Milli Futbol Takımı, Ermenistan maçının hazırlıklarına başladı
A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan ile Eskişehir'de oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı iki antrenmanla başladı.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.09.2023 22:57
Salonda gerçekleştirilen günün ilk idmanının ardından, ikinci çalışma saat 18.00'de antrenman sahasında yapıldı. Teknik direktör Stefan Kuntz yönetimindeki idmanda, ısınmanın ardından pas ve rondo çalışmaları yapıldı. Daha sonra hücum varyasyonları üzerinde durulurken, şut çalışmasıyla antrenman tamamlandı.
Dün akşam müsabaka oynayan futbolculardan İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek ve Yusuf Sarı akşam antrenmanına katılmayıp salonda rejenerasyon çalışması yaparken, Cenk Özkacar, Salih Uçan ve Umut Nayir ise tedbir amaçlı olarak fizyoterapist eşliğinde kendilerine uygulanan program dâhilinde çalıştı. Sabah yapılan salon antrenmanına katılan Mert Günok ve Onur Bulut'a ise akşam idmanı için istirahat verildi.
Uçuş programı nedeniyle akşam saatlerinde kampa katılacak Hakan Çalhanoğlu ile bu akşam Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenecek Eredivisie Ödül Töreni'ne katılacak Orkun Kökçü antrenmanda yer almadı.
Ay-yıldızlıların bu akşam yaptığı çalışmayı TFF Millî Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve Genel Sekreter Kadir Kardaş da izledi.
DİĞER HABERLER
-
Teknik direktör Abdullah Avcı, Vincenzo Montella ile yolların ayrılmasının ardından A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceğine yönelik hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. -
Ukrayna Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceği iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. 39 yaşındaki çalıştırıcı, "Genç bir teknik direktör olarak daha çok sahada kalıp, genç yaşında daha çok kendimi geliştirip ülkemin bayrağının olmadığı yerlerde daha iyi devam ettirebilirim." dedi. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
A Milli Takım'da Vincenzo Montella ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları sürüyor. TFF'nin, Arda Turan'a sunulan resmi tekliften olumsuz yanıt gelmesinin ardından deneyimli teknik adamı adaylardan biri olarak değerlendirdiği ifade edildi. -
Sabah gazetesi spor yazarları; Levent Tüzemen, Bülent Timurlenk, Ömer Üründül ve İskender Günen, Arda Turan'ın A Milli Takım'ın başına geçme ihtimaliyle ilgili değerlendirmeler yaptı.