A Milli Futbol Takımı'mız Çekya mesaisine başladı
Çekya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'mız, yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı. İdmanı Milli Takımlardan Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da takip etti.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.11.2022 - 16:07
- Güncelleme Tarihi: 17.11.2022 - 16:08
A Milli Futbol Takımı, 19 Kasım Cumartesi günü Çekya ile Gaziantep'te oynayacağı özel maçın hazırlıklarına bu sabah iki grup halinde yaptığı antrenmanla başladı.
Dün akşam oynanan İskoçya karşılaşmasında belirli süre alan futbolcular, açma-germe egzersizlerinin ardından kamp otelinin havuzunda rejenerasyon çalışması yaparken, diğer grup ise Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetiminde Gaziantep FK kulüp tesislerinde saha çalışması gerçekleştirdi. İdmanda, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve hücum varyasyonları üzerinde duruldu. Son bölümde ise küçük sahada altıya altı maç yapıldı.
İskoçya maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle oyundan çıkan Ferdi Kadıoğlu, bugünkü çalışmada yer almadı. Antrenmanı Milli Takımlardan Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da takip etti.
İdmanın sonunda, bir grup taraftar A Milli Takımı için getirdikleri baklavayı Teknik Direktör Stefan Kuntz'a takdim etti.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Tamamıyla mart ayına yüzde 100 hazır gelmemiz gerekiyor. Her koşulda en iyisini yapacak durumda olacağız. Rakibi de düşüneceğiz ama biz öncelikle kendimizi düşünmemiz gerekiyor. Maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Biliyorsunuz tek maç serisi olarak gidecek maçlar. O yüzden ne olursa olsun elimizden geleni yaparak hedefimize emin adımlarla gitmek istiyoruz" dedi. -
Türkiye Kadın A Milli Futbol Takımı, 2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup maçları öncesi aday kadrosunu duyurdu. İşte detaylar... -
A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galatasaray'ın Juventus ile karşılaşacağı Devler Ligi rövanş maçı öncesi İtalyan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Montella, mücadele haricinde Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz, Luciano Spalletti, Semih Kılıçsoy ve Türkiye Milli Takımı'ndaki geleceği hakkında da konuştu. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Fatih Terim, 85 yaşında hayata gözlerini yuman, A Milli Takımımızın eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek için bir mesaj paylaştı.