Başkan Erdoğan, Ampute Milli Takımı'nı Angola ile oynanan Dünya Kupası final maçında yalnız bırakmadı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Angola arasında yapılan 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası final maçını tribünden izledi.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.10.2022 - 21:20
- Güncelleme Tarihi: 09.10.2022 - 22:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın Nef Stadı'nda oynanan Türkiye-Angola final karşılaşmasını takip etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca eşlik etti. Erdoğan'ın yanında torunu Ahmet Akif Albayrak da yer aldı.
Karşılaşmayı yaklaşık 15 bin futbolsever, ellerinde Türk bayraklarıyla Ampute Milli Takımı'na destek verdiler.
Final mücadelesini Ampute Milli Takımı'mız 4-1'lik skorla galip tamamlayarak Dünya Kupası şampiyonu oldu ve büyük bir başarıya imza attı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Hami Mandıralı'nın TFF Başkanı Sportif Danışmanı, Samet Aybaba'nın ise Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörlüğü görevine getirildiğini duyurdu. -
Milli Takım haberleri: Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella; milli takımın hedefi, Dünya Kupası elemeleri ve futbol gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... -
A Milli Futbol Takımı'nın 2026 Dünya Kupası Elemeleri E Grubu'nda 4 Eylül Perşembe günü Gürcistan ile oynayacağı müsabakanın "öncelikli bilet" satışları, Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı. -
Kadınlar Milletler Ligi'nde heyecan sürüyor. Dev turnuvada çeyrek final etabında Filenin Sultanları, Japonya ile kozlarını paylaşıyor. Bu kritik maçı haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz...