Türkiye - İtalya maç sonucu: 2-3 (Türkiye 2-3 İtalya maç özeti)
A Milli Takım'ımız hazırlık maçında İtalya ile karşı karşıya geldi. Konya'da oynanan mücadeleden milliler, 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı. Ay-yıldızlılarda golleri Cengiz Ünder ve Serdar Dursun kaydetti.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.03.2022 - 23:38
Dünya Kupası'na gidemeyen Türkiye ve İtalya, Konya'da hazırlık maçında karşı karşıya geldi.
Millilerimiz, henüz 4. dakikada Cengiz Ünder'in attığı golle öne geçti. Ancak İtalya 35'te Cristante ve 39'da Raspdori'nin golleriyle devreyi 2-1 önde kapattı.
Gök Mavililer ikinci yarıda 69'da Raspadori ile farkı ikiye çıkartırken 83'te Serdar Dursun ile bulduğumuz gol skoru belirledi.
DİĞER HABERLER
-
Dünya Kupası Avrupa Elemelerine hazırlanan A Milli Kadın Futbol Takımımız hazırlık maçında konuk ettiği Arnavutluk ile berabere kaldı. İşte detaylar... -
ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2026 FIFA Dünya Kupası grup aşamasının kura çekimi yapıldı. A Milli Takımımızın muhtemel rakipleri D Grubu'nda; ABD, Paraguay ve Avustralya oldu. Peki Türkiye'nin, Dünya Kupası fikstürü nasıl oluştu? İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ABD'de gerçekleştirilen 2026 Dünya Kupası kura çekiminin ardından İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Montella geleceğine de değindi. -
A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2026 FIFA Dünya Kupası kura çekimine ilişkin, "Odağımız mart ayında oynayacağımız play-off maçları. Hayalimiz tüm halkımızla aynı, uzun zaman sonra Dünya Kupası'nda yer almak istiyoruz" dedi.