Konyaspor'da 3 isim Fenerbahçe maçında yok!
Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe deplasmanında sahne alacak arabam.com Konyaspor'da, sakatlıkları nedeniyle Ibrahim Sehic, Muhammet Demir ve Uche Ikpeazu maç kadrosunda yer almayacak.
- Konyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.02.2023 - 17:55
Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe ile arabam.com Konyaspor karşı karşıya gelecek.
Mücadele öncesi yeşil-beyazlılardan sakatlık açıklaması geldi ve Ibrahim Sehic, Muhammet Demir ve Uche Ikpeazu'nun kadroda yer almayacağı duyuruldu.
Yapılan açıklamada, "Kalecimiz Ibrahim Sehic ve futbolcularımız Muhammet Demir ile Uche Ikpeazu, sakatlıklarının devam etmesi nedeniyle Fenerbahçe maçı kadrosunda yer almamaktadır. Tedavi ve bireysel antrenmanlara devam eden futbolcularımızın önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlaması planlanmaktadır." denildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Tümosan Konyaspor ile Corendon Alanyaspor kozlarını paylaşacak. Milli araya girilmeden önce çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik yaşayan Konyaspor, sahadan 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Diğer yandan, Joao Pereira yönetiminde 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Alanyaspor, zorlu deplasmanda kazanmanın hesaplarını yapıyor. -
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynandı. -
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray deplasmanında 3-1 mağlup olan Tümosan Konyaspor'da teknik direktör Recep Uçar karşılaşmayı değerlendirdi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor, Danijel Aleksic ile yollarını ayırdığını duyurdu.