Yasir Subaşı resmen Konyaspor’da
Son dakika transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, son olarak Kayserispor formasını terleten sol bek Yasir Subaşı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
- Konyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.06.2022 - 22:44
Konya Büyükşehir Stadyumu'nda basına kapalı gerçekleşen imza törenine Yasir Subaşı, kendisini 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Sakaryaspor alt yapısında yetişen Yasir, Süper Lig'de Fenerbahçe ve Kayserispor formaları giydi. Bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilen 26 yaşındaki sol bek, 2021-2022 sezonunda 15'i Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere toplam 18 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-  Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Konyaspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Yeşil beyazlılar 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanmasını bildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri 
-  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş ile TÜMOSAN Konyaspor'u, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. 
-  Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından, "Bizim için çok zor bir maçtı ve öyle de oldu" dedi. 
-  Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, teknik direktör Recep Uçar ve ekibiyle yola devam edeceklerini ifade etti.