TRANSFER HABERİ: Konyaspor Domagoj Pavicic ve Robert Muric'i kadrosuna kattı!
Süper Lig takımlarından İttifak Holding Konyaspor, Robert Muric ve Domagoj Pavicic'i kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, İstanbul'da düzenlenen imza töreniyle Robert Muric ve Domagoj Pavicic ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
- Konyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.06.2022 19:26
- Güncelleme Tarihi: 06.06.2022 20:24
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, Robert Muric ve Domagoj Pavicic'i kadrosuna kattı.
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, İstanbul'da düzenlenen imza töreniyle Robert Muric ve Domagoj Pavicic ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Dinamo Zagreb altyapısında yetişen Muric'in, Hırvatistan 1. Ligi takımlarından Rijeka'da forma giydiği ve geçen sezon 37 maçta 12 gol, 10 asist kaydettiği bildirildi.
Aynı takımda forma giyen ve bonservis bedeli ödemeden kadroya dahil edilen Pavicic'in de Dinamo Zagreb altyapısında yetiştiği, 2021-2022 sezonunda toplam 39 maçta 6 gol ve 4 asist ile oynadığı ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig takımlarından TÜMOSAN Konyaspor, Sırp futbolcu Marko Jevtovic ile yolların ayrıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor, 30 yaşındaki sol bek Yasir Subaşı ile yolların ayrıldığını duyurdu. -
Trendyol Süper Lig takımlarından TÜMOSAN Konyaspor, savunma oyuncusu Joao Pedro Da Mata'yı transfer etti. -
Fenerbahçe'de geleceği belirsizliğini koruyan Ognjen Mimovic'e Süper Lig'den talip çıktı. Tümosan Konyaspor'un, genç sağ bekin transferi için sarı-lacivertli kulüpten bilgi aldığı öne sürüldü.