"Marsilya'yı yenecek güce sahibiz"
Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Marsilya'yı yenerek hem ülke puanına katkı sağlamayı hem de Konya taraftarı ile tüm Türkiye'nin yüzünü güldürmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bunu başarabilecek güce sahibiz." dedi.
- Konyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.11.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 20.11.2017 13:36
Baydar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, hafta sonu Antalyaspor ile karşılaştıkları müsabakada, taraftarla ilk kez buluştuklarını anımsattı.
Tribünleri dolduran Konyaspor taraftarına teşekkür eden Baydar, "Onlara bu karşılaşmada üç puan armağan edebilmeyi çok isterdik ancak baştan sona üstünlüğümüz ile geçen müsabakada ikinci golü bulmada yeterince başarılı olamadık ve maç 1-1 berabere tamamlandı. Ancak sahada ne yaptığını bilen, oyuna hükmeden, istediği gibi yönlendiren bir Atiker Konyaspor vardı." ifadelerini kullandı.
Baydar, teknik direktör Mehmet Özdilek'in takım üzerindeki etkisinin belirgin şekilde ortaya çıkmaya başladığını vurgulayarak, futbolcuların performansının giderek yükselmesinin kendilerini memnun ettiğini bildirdi.
"Seyircimizin önünde yine tarih yazmak istiyoruz"
Yoğun bir maç trafiği içine gireceklerine dikkati çeken Baydar, şunları kaydetti:
"UEFA, Süper Lig ve Türkiye Kupası karşılaşmalarını peş peşe oynayacağız. Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi'nde kaderimizi belirleyecek önemli bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmada itici gücümüz her zamanki gibi taraftarımız olacak. Marsilya'yı yenerek hem ülke puanına katkı sağlamayı hem de Konyamızla birlikte milletimizin yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Bunu başarabilecek güce sahibiz. Fransa'da oynadığımız ilk karşılaşmada önemli pozisyonlara girmiş ancak değerlendirememiştik. Şimdi seyircimizin önünde yine tarih yazmak istiyoruz.
DİĞER HABERLER
-
Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasında oynanacak dostluk maçı için Konya Büyükşehir Stadyumu'nu dolduran taraftarlar hazırladıkları pankartlarla bir görsel şölene imza attı. Pankartlarda "İsrail, Filistin'de 1814 sporcuyu katletti", "Çocuklar uyurken sessiz kalınır, ölürken değil, "Gazetecilik suç değildir" ve "Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. Halbuki biz sussak tarih susmayacak. Tarih sussa hakikat susmayacak" gibi anlamlı ifadeler yer aldı. -
Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasındaki dostluk maçında anlamlı bir an yaşandı. Karşılaşmanın 10. dakika 14. saniyesinde futbolcular oyunu durdurarak, 7 Ekim 2023'ten bu yana hayatını kaybeden 1014 Filistinli sporcuyu andı. -
Süper Lig ekibi Konyaspor, Filistin Milli Futbol Takımı ile dostluk karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Konya'da oynanan mücadelede tribünler bayraklarla donatıldı. İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan maç öncesinde önemli mesajlar verdi. -
Tümosan Konyaspor ile Filistin Milli Takımı arasındaki anlamlı dostluk maçı 2-2 devam ederken 89. dakikada ertelendi. Karşılaşma, “Filistin özgür olana dek maç ertelenmiştir” anonsuyla sona ererken, futbolun ötesindeki anlamlı görüntüler geceye damga vurdu.