Kayserispor'dan Hikmet Karaman kararı! Yola devam...
Kayserispor Kulübü resmi internet sitesinden, istifa kararını yönetime ileten teknik direktör Hikmet Karaman ile ilgili kararını duyurdu. Sarı kırmızılı kulüp, Karaman'la yola devam edileceğini açıkladı.
- Kayserispor Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.09.2019 18:17
- Güncelleme Tarihi: 01.10.2019 02:25
Dün oynanan İttifak Holding Konyaspor maçında alınan mağlubiyet sonrası Kayserispor taraftarı, teknik direktör Hikmet Karaman'ı istifaya çağırmış, gün içerisinde kulüp yönetimi ile bir araya geldiği öğrenilen Karaman'ın istifasını verdiği açıklanmıştı. Kayserispor'dan kısa süre önce resmi bir açıklama yayınlandı ve yola Hikmet Karaman ile devam edileceği duyuruldu.
İşte Kayserispor'dan yapılan açıklama:
Teknik direktörümüz Sayın Hikmet KARAMAN, saha sonuçlarının beklenen seviyede gerçekleşmemesi üzerine bugün yönetim kurulumuzla yaptığı görüşmede KAYSERİSPOR'un faydasına olacaksa herhangi bir tazminat talebi olmaksızın görevi bırakabileceğini, bu konuda kulüp başkanımızın vereceği karara saygılı olacağını ifade etmiştir.
Kulüp başkanımız, yönetim kurulu ve diğer ilgililerle seri görüşmeler yapmış ve bu aşamada hocamızın görevden ayrılmasının uygun olmayacağı kanaati oluşmuştur.
Verilen karar teknik direktörümüzle paylaşılmış,kendisi de buna saygı duyarak görevinde kalmıştır.
Yönetim kurulumuz;
İstenmeyen skorlara etki eden bir çok faktör varken,hemen en kolayı olan "Hoca değişikliği" alışkanlığına itibar etmemiş olup, yapılacak istişareler sonucu Kayserispor için en doğru kararı verecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
İstikbal Mobilya Kayserispor Yönetim Kurulu
Kayserispor'a 5 Aralık 2018'de Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Hikmet Karaman, 2018-2019 sezonunda takımın ligde kalmasını sağlamıştı.
DİĞER HABERLER
-
1. Lig takımlarından Kayserispor, son olarak Erzurumspor FK'da forma giyen kanat oyuncusu Benhur Keser ile prensip anlaşmasına vardı. -
Kayserispor'un, eski futbolcusu Umut Bulut'un açtığı alacak davasını kaybetmesi sonrası dava istinaf mahkemesine taşındı. -
Kayserispor, eski futbolcusu Gideon Jung'un 120 bin euro'luk alacağı nedeniyle FIFA tarafından transfer yasağı cezası aldığını açıkladı. -
Zecorner Kayserispor, Erling Moe ile yolların ayrıldığını açıkladı.