Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Portekizli kaleci Patricia Morais'i kadrosuna kattı
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Portekiz Milli Takımı'nın deneyimli kalecisi Patricia Morais ile sözleşme imzaladı.
- Kadın Futbol Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2026 20:05
Kulüpten yapılan açıklamada, "Patricia Morais'e 'Galatasaray ailesine hoş geldin' diyor, sarı-kırmızılı formamız altında başarılarla dolu bir kariyer diliyoruz." denildi.
Kulüp kariyeri boyunca birçok ulusal başarıya imza atan tecrübeli file bekçisi, Portekiz Ligi, Portekiz Kupası ve Portekiz Süper Kupası'nda şampiyonluklar yaşadı.
Portekiz Milli Takımı'nda 100'ün üzerinde maça çıkan Patricia Morais, UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası ve FIFA Kadınlar Dünya Kupası başta olmak üzere birçok büyük uluslararası organizasyonda kaleyi korudu.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Morais, "Benim için Galatasaray gibi bir kulübü temsil edebilmek çok önemli. Burada olmaktan çok mutluyum. Kesinlikle kazanmak için geldim. Umarım birçok şampiyonluk kazanabiliriz. Kazanmaya çok açım. Kulüp de öyle. Bu yüzden Galatasaray'ı zirvede görebilmek için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Kadınlar Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe ArsaVev'in futbolcuları Zeynep Kerimoğlu ve İpek Kaya, kupa seremonisine Filistin bayrağıyla çıktı. -
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe arsaVev, 29. haftada konuk ettiği Ünye Kadın Spor Kulübü'nü 8-0 yendi. -
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Prolift Giresun Sanayispor'u 6-0 mağlup etti. -
Fenerbahçe arsaVev Kadın Futbol Takımı'nda 7 isimle yolların ayrıldığı açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)