Şampiyonun belli olacağı koşuda pole pozisyonu Max Verstappen'in!
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda şampiyonun belli olacağı Abu Dabi Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in oldu.
- Haberler Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.12.2021 18:21
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 22. ve son ayağı Abu Dabi Grand Prix'sine, Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen ilk sıradan başlayacak.
Verstappen, başkent Abu Dabi'de yer alan 5,2 kilometre uzunluğundaki Yas Marina Pisti'nde düzenlenen yarışın sıralama turlarında 1 dakika 22.109 saniyelik derecesiyle ilk cebin sahibi oldu.
Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton, liderin 0.371 saniye arkasında ikinciliği elde etti. McLaren Mercedes'ten Büyük Britanyalı Lando Norris ise Verstappen'in 0.822 saniye gerisinde üçüncü sırayı aldı.
Şampiyonun belirleneceği 58 turluk son yarış, yarın TSİ 16.00'da başlayacak. Pilotlar klasmanında 369,5 puana sahip iki pilottan Verstappen ilk, Hamilton ise 8. şampiyonluğu için piste çıkacak.
DİĞER HABERLER
-
2 Kasım Çılgın Sayısal Loto çekilişi tamamlandı. Kazanan numaralar, Joker ve SüperStar bilgileri çekiliş sonrasında açıklandı. -
QHD çözünürlükte oyun oynamak ve ayrıntılı görüntüyü dahili ekranda görmek isteyenlere Casper Excalibur G920, 16 inç paneliyle uygun bir seçenektir. Model, 2560 × 1600 çözünürlüğü 300 Hz yenileme hızı ve 500 nit parlaklıkla birleştirerek görüntü ayrıntısına önem veren oyuncular için belirgin bir ekran tercihi sunar. -
Hollanda Eerste Divisie'de Jong Utrecht, Dordrecht'i konuk etmeye hazırlanıyor. Karşılaşmanın günü, Türkiye saatiyle başlama vakti ve canlı yayın seçenekleri maç öncesinde öne çıkan konular arasında. -
Fransa Ligue 1'de Lorient ve Brest'in maçı öncesinde maçın yayın saati ve yeni tarihi gündeme geldi. Karşılaşmanın oynanacağı stadyum, iki ekibin son formu ve erteleme kararına ilişkin detaylar merak ediliyor.