Volkan Demirel: Her şeyin bilincindeyiz!
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu RAMS Başakşehir'e 3-0 yenilen Natura Dünyası Gençlerbirliği'nde teknik direktör Volkan Demirel, kalan 5 haftada ellerinden geleni yaparak kümede kalmaya çalışacaklarını söyledi.
- Gençlerbirliği Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.04.2026 17:40
Demirel, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
İlk yarının son bölümünde üst üste yedikleri gollerle işlerini çok zora soktuklarını belirten Volkan Demirel, "İkinci yarıda değişiklikler yapma gereği duyduk. İlk yarıda 1-0 geri düştükten sonra da oyunun hakimi bizdik. Yakaladıklarımızı atamadık. Tam tersi oldu ve ilk yarı 3-0 mağlup duruma düştük. Çok zor oldu. Kaybedeceğimiz bir şey yoktu. Duran toplar haricinde ilk kez akan oyunda goller yedik. Takımıma tüm sorumluluğun bende olduğunu söyledim. Önümüzde 5 maç var, alabileceğimiz en çok puanı alıp ligde kalmak için mücadele edeceğiz. Ligde kalmak istiyoruz. Her şeyin bilincindeyiz. Elimizden geldiği kadar ligde kalmak için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. İzmir'deki İSONEM Park Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde oynanan mücadele 23 Ağustos Pazar günü saat 21.30'da başladı. Göztepe-Gençlerbirliği maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Göztepe'yi mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, orta saha oyuncusu Cheikh Niasse'yi satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. -
Gençlerbirliği, Galatasaray'dan Metehan Baltacı'yı kiralık olarak renklerine bağladı.