Gençlerbirliği'nde Hüseyin Eroğlu dönemi sona erdi
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile karşılıklı ayrılarak yollarını ayırdığını duyurdu.
- Gençlerbirliği Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.10.2025 - 13:34
- Güncelleme Tarihi: 28.10.2025 - 13:42
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarının ayrıldığını duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Süper Lig hasretimize son veren, şampiyonluğumuzun paydaşlarından teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu ve ekibine, kulübümüze yaptıkları katkı ve yaşattıkları mutluluklar için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
Gençlerbirliği, Süper Lig'de bu sezon Hüseyin Eroğlu yönetiminde Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.
Başkent ekibi, geçen sezon Eroğlu idaresinde Trendyol 1. Lig'i 68 puanla 2. sırada tamamlayarak Süper Lig'e çıkarmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Corendon Alanyaspor ilse Natura Dünyası Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Çekişmeli mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'de 25. haftanın hakemleri Merkez Hakem Kurulu tarafından duyuruldu. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Natura Dünyası Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevine Volkan Demirel'in getirildiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Natura Dünyası Gençlerbirliği, teknik direktör Levent Şahin ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu.