Gaziantep FK'da corona virüsü şoku!
Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, futbolcu, teknik ekip ve tüm kulüp çalışanlarına yapılan corona virüsü testlerinde bir personelin testinin pozitif çıktığını duyurdu.
- Gaziantep FK Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.05.2020 16:05
- Güncelleme Tarihi: 29.05.2020 16:48
Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde futbolcular, teknik heyet ve tüm kulüp çalışanları ikinci kez corona virüsü testinden geçti. Yapılan ikinci testler sonucu bir kulüp çalışanın corona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklandı. Gaziantep ekibinde yapılan tüm testlerin sonucunun gün içinde açıklanmaya devam edeceği de vurgulanarak antrenmanların iptal edildiği aktarıldı.
Konu ile ilgili kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "28 Mayıs 2020 Perşembe günü futbolcularımıza, teknik heyetimize ve tüm kulüp çalışanlarımıza Covid-19 korona virüs testi yapılmıştır. Yapılan tetkiklerin ardından sonuçların tarafımıza ulaşma süreci devam etmekte olup şu ana kadar bir personelimizin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Sonucun pozitif çıkmasının ardından takımımızın bu akşam saatlerinde gerçekleştireceği antrenman iptal edilmiş olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir" ifadelerine yer verildi.
GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Galatasaray, sosyal medya hesabından Gaziantep FK'ya geçmiş olsun mesajı gönderdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Yapılan kontroller sonucunda koronavirüs testi pozitif çıkan Gaziantep FK personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz." ifadelerine yer verildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekibi Gaziantep FK, Rumen teknik direktör Mirel Radoi ile prensipte anlaştı. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk oldu. Siyah beyazlılar mücadeleden 2-0'lık skorla galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İkas Eyüpspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-0 kazanan İkas Eyüpspor ligde kalma yarışında kritik bir galibiyet elde etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Gaziantep FK evinde Beşiktaş'a 2-0'lık skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından ev sahibi ekibin Rumen çalıştırıcısı Mirel Radoi çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...