Fırtına'da hedef Szalai
Trabzonspor'da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Fırtına'nın ilk öncelikli mevkilerinden biri olan forvet için yeni bir isim gündeme geldi. Bordo-mavililer, Alman ekibinde 3. santrfor konumuna düşen Macar yıldızın peşinde. 1.93 boyunda ve 89 kilo ağırlığında olan Szalai rakip savunmalar için korkutucu bir dev.

RAKİPLER İÇİN BİR KABUS
Trabzonspor'un gündemindeki Adam Szalai'yi yakından tanıyan Macar gazeteci Tomazs Mortimer onu şu sözlerle tarif ediyor: "Çok cüsseli bir forvet. Pozisyon alma konusunda bir usta. Topu iyi sakladığı için oynadığı takım, savunmasıyla birlikte rahatlıkla ileri çıkabiliyor. Takımı için fedakar bir oyuncu.

MENAJERİ DOĞRULAMIŞTI
Trabzonspor, Adam Szalai'yi kısa bir süre önce de gündemine almıştı. Karadeniz ekibinin, Macar yıldızla ilgilendiğini doğrulayan menajeri Oliver Fischer, Avrupa Şampiyonası eleme maçları sonrasını işaret etmişti. Fischer "Trabzonspor dahil, Szalai'yi isteyen takımlarla eleme maçları sonrasında görüşeceğiz" demişti.