Son dakika transfer haberi: Galatasaray bombayı patlatıyor! Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'dan sonra...
Yeni sezon için Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı kadrosuna katan Galatasaray'da, transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Teknik direktör belirsizliği yaşayan sarı kırmızılılarda, scout ekibinin önerdiği isimlerle görüşmeler yapılıyor. Cimbom, bu doğrultuda hücum hattını güçlendirmek istiyor. İşte Galatasaray'ın transfer gündemine aldığı flaş kanat oyuncusu ve diğer detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
Yayın Tarihi: 18.06.2021 - 09:22 Güncelleme Tarihi: 18.06.2021 - 10:07
ABONE OL
Yeni sezon öncesi sezon çalışmalarına başlayan sarı kırmızılılarda, hedef Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarını geçerek gruplara kalmak. Cimbom, bu doğrultuda yeni transferleri PSV karşılaşmasına yetiştirmek istiyor.
Transfer döneminde Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk ile sözleşme imzalayan Aslan, transfer hamlelerine devam edecek. Sarı kırmızılılarda yönetim belirsizliği yaşansa da hedef yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturmak.
Galatasaray yönetimi, hücum bölgesini zenginleştirmek adına takviye yapmayı planlıyor. Henry Onyekuru ve Arda Turan'ın transfer durumundaki belirsizlik, Sofiane Feghouli'nin yetersiz performansı nedeniyle flaş bir kanat oyuncusu gündeme alındı.
Sarı kırmızılılar, izleme komitesinin önerisiyle birçok oyuncu ile iletişime geçti. Haziran ayı itibariyla bonservis ve yıllık ücret ödeme engeli ortadan kalkan Aslan'ın eli de rahatlamış durumda.
JACOB MURPHY BOMBASI!
Galatasaray, İngiltere Premier Lig'de Newcastle United forması giyen Jacob Murphy için girişimlere başladı. Sarı kırmızılılar, bu transfer döneminde boşa çıkacak oyuncu için resmi temaslarda bulunma kararı aldı.
24 yaşındaki kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon çıktığı Newcastle'da çıktığı 31 maçta, 3 gol, 4 asist kaydetti. Murphy, İngiltere Milli Takım'ının alt yaş kategorilerinde de forma giydi.
Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan Murphy, hücumda iki kanatta da forma giyebiliyor. 1.73 boyundaki yıldız oyuncunun Avrupa'nın birçok takımından da talipleri olduğu öğrenildi.
26 yaşındaki Murphy, savunma arkasına yaptığı koşular ve birebirde adam geçme özelliğiyle dikkat çekiyor. Newcastle United, Murphy için 2017 yaz transfer döneminde Norwich City'e 11.3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.
İngiliz kanat oyuncusu, kariyerinde Swindon Town, Southend United, Scunthorpe United, FC Blackpool, Colchester United, Sheffield Wednesday ve West Bromwich takımlarında da forma giydi.