Galatasaray'da flaş Michael Seri gelişmesi! Ödenecek rakam ortaya çıktı
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yaz transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala orta saha takviyesi için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların bu bölge için gündemine aldığı isimlerden olan ve geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Michael Seri ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray transfer haberleri
Geçtiğimiz sezon kiralık olmasına rağmen performansı ile Fatih Terim'in gözüne giren Jean Michael Seri için kulübü Fulham bir türlü anlaşmaya yanaşmadı.
İngilizler, oyuncuyu bonservisi ile göndermek isterken, Galatasaray'ın kiralama talebine de olumsuz yanıt verildi. Ancak transferin sonuna yaklaşıldıkça durum da değişti.
Sabah'ta yer alan habere göre; Fulham'ın bu sezon oynadığı 3 resmi maçta da kadroya alınmayan Fildişili orta saha oyuncusu, Galatasaray'ı istediği için gelen diğer tekliflerle ilgilenmedi.